Kolačići

Mi koristimo kolačiće kako bismo poboljšali iskustvo prilikom pristupa siteu, procijenili korištenje sadržaja i kao marketinšku potporu naših usluga. Mi želimo biti potpuno transparentni glede kolačića koje koristimo, kao što želimo i da kontrola nad njima bude što jednostavnija za vas.

Naši kolačići se mogu podijeliti u pet kategorija, koje su predstavljene u pet sekcija. Svaka sekcija sadržava sažetak i može se proširiti kako bi bilo vidljivo više detalja.

Možete također i preuzeti dokument koji sadržava više informacija o kolačićima koje koristimo.

Strogo neophodni – pronađeno 6

Kolačići koji su strogo neophodni za pružanje usluga koje korisnik zatraži

Ime cookiejaDatum istekaSvrhaKompanija

Kolačići iskustva korištenja sitea - pronađeno 0

Ovi kolačići se koriste kako bi potpomogli iskustvu korištenja sitea i prilikom uključivanja korisnički selektiranih opcija, pomoći navigacije siteom, itd. Općenito, nikakvi osobni podaci se ne prikupljaju ovom vrstom kolačića.

Kolačići Performansi i funkcioniranja - pronađeno 9

Ovi kolačići se koriste prilikom upravljanja siteom i oni uključuju korisničke ankete, snimanje broja posjetitelja i druge web analitičke podatke. Limitirani broj osobnih podataka može biti prikupljen.

Ime cookiejaDatum istekaSvrhaKompanija

Marketinški kolačići i kolačići cross site praćenja - pronađeno 0

Ovi kolačići se koriste za praćenje posjetitelja na našem websiteu. Oni se mogu koristiti za izgrađivanje profila pretraživanja i/ili za pregledavanje povijesti za svakog posjetitelja. Identifikacijski ili jedinstveni podaci mogu biti prikupljani. Anonimizirani podaci se mogu dijeliti s trećim stranama.

Marketinški, oglašivački ciljani kolačići - pronađeno 0

Ovi kolačići se koriste za praćenje internetskih navika i aktivnosti. Mi ove informacije koristimo kako bismo bili u mogućnosti da vam pokažemo relevantne/personalizirane marketinške sadržaje. Uporabom ove vrste kolačića, mi možemo prikupljati osobne identifikacijske informacije koje možemo koristiti za prikazivanje ciljanih oglašivačkih sadržaja i/ili dijeljenje ovih informacija s trećim stranama u istu svrhu. Bilo koja aktivnost koja je zabilježena ili snimljena uporabom ovih kolačića može biti prodana trećim stranama.

Preuzimanje podataka o kolačiću

S donjih poveznica, možete preuzeti infomativni vodič o upravljanju kolačićima, točne detalje o svim kolačićima za offline pregled, a možete vidjeti i posljednji status revizije.