Piškotki

Naše spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije sledenja, da s tem povečamo funkcionalnost mesta, analiziramo uporabo mesta, omogočimo funkcije družbenih medijev in si pomagamo pri tržnih dejavnostih. Naš cilj je izboljšanje izkušnje obiskovalcev naših spletnih mest, kar vključuje spletna mesta, do katerih lahko dostopate preko mobilnih aplikacij.

Strogo obvezni piškotki

Strogo obvezni piškotki naredijo spletišče uporabno: omogočajo osnovne funkcije, kot so krmarjenje po strani ter dostop do varnih območij spletnega mesta. Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in se jih v vaših sistemih ne da izklopiti. Navadno so nastavljeni samo kot odziv na dejanja, ki jih izvedete vi, ki imajo za posledico zahtevo po storitvah, kot so nastavljanje prednostnih nastavitev, prijavljanje ali izpolnjevanje obrazcev. V brskalniku lahko te piškotke zavrnete, vendar potem nekateri potrebni deli spletnega mesta ne bodo delovali. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebno določljivih podatkov.

Ime piškotkaRok potečeNamenPodjetje

Funkcionalni piškotki

Ti piškotki spletnemu mestu omogočajo, da nudi izboljšano funkcionalnost, pomagajo pri personalizaciji mesta, vzdržujejo možnosti, ki jih je uporabnik izbral in pomagajo pri krmarjenju po mestu. Lahko jih nastavimo mi ali pa ponudniki tretjih strank, katerih storitve smo dodali našim stranem. Če teh piškotkov ne dopustite, potem vsaj nekatere storitve ne bodo pravilno delovale.

Izvedbeni in funkcionalni piškotki

Ti piškotki nam omogočajo štetje obiskov in vir prometa na spletnem mestu, izvajanje anket med strankami in drugo spletno analitiko, tako da lahko merimo in izboljšujemo delovanje našega mesta. Pomagajo nam vedeti, katere strani so najbolj in katere najmanj obiskane ter spremljati, kako se obiskovalci premikajo po mestu. Informacije, ki jih ti piškotki zbirajo, se združujejo in v nekaterih primerih se lahko zbere omejena količina osebno določljivih podatkov.

Ime piškotkaRok potečeNamenPodjetje

Piškotki trženja in ciljno usmerjenega oglaševanja

Te piškotke uporabljamo za sledenje navadam krmarjenja naših obiskovalcev in dejavnostim na naših spletnih mestih. Uporabljajo se lahko za izgradnjo iskalnega profila in/ali zgodovino krmarjenja za vsakega obiskovalca. Lahko se zbirajo osebno določljivi ali edinstveni podatki, ki nam omogočajo prikazovanje za vas bistvene/personalizirane vsebine. Ne shranjujemo neposredno osebnih informacij, temveč informacije, ki edinstveno določajo vaš brskalnik ter internetno napravo ter to uporabljajo za prikazovanje ciljanega oglaševanja in/ali deljenje teh podatkov s tretjimi osebami z istim namenom. Če teh piškotkov ne dovolite, boste deležni manj personalizirane vsebine in ciljano usmerjenega oglaševanja.