Kolačićima

Naše web-mjesto upotrebljava kolačiće i slične tehnologije praćenja za poboljšanje funkcionalnosti web-mjesta, analizu upotrebe web-mjesta, omogućavanje značajki društvenih medija i za pomoć u našim marketinškim nastojanjima. Naš je cilj poboljšati iskustvo posjetitelja naših web-mjesta, što uključuje i web-mjesta kojima je moguće pristupiti putem naših mobilnih aplikacija.

Strogo potrebni kolačići

Strogo potrebni kolačići pomažu da web-mjesto učinimo upotrebljivim omogućavanjem osnovnih funkcija kao što je kretanje stranicom i pristup sigurnim dijelovima web-mjesta. Ovi su kolačići potrebni kako bi web-mjesto funkcioniralo i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Obično se postavljaju samo kao odgovor na radnje koje ste obavili, a koje se odnose na zahtjev za uslugama kao što su postavljanje postavki o privatnosti, prijavljivanje ili ispunjavanje obrazaca. Ove kolačiće možete odbiti putem svog preglednika, ali nužni dijelovi web-mjesta tada neće funkcionirati. Ovi kolačići ne pohranjuju nikakve osobne podatke.

Ime cookiejaDatum istekaSvrhaKompanija

Funkcionalni kolačići

Ovi kolačići omogućuju pružanje poboljšane funkcionalnosti web-mjesta, pomoć u prilagođavanju web-mjesta, održavaju korisnički odabrane opcije te pomažu u kretanju web-mjestom. Kolačiće možemo postaviti mi ili pružatelji usluga treće strane čije smo usluge dodali na naše stranice. Ako ne omogućite ove kolačiće, neke ili sve od ovih usluga možda neće ispravno funkcionirati.

Izvedbeni i operativni kolačići

Ovi kolačići omogućuju nam brojanje posjeta i izvora prometa, provođenje anketa o kupcima i ostale web-analitike kako bismo mogli izmjeriti i poboljšati rad svog web-mjesta. Pomažu nam da doznamo koje su stranice najviše i najmanje popularne te kako se posjetitelji kreću web-mjestom. Podaci koje ovi kolačići prikupljaju se skupljaju na jedno mjesto, a u nekim slučajevima može se prikupiti i ograničena količina identifikacijskih podataka.

Ime cookiejaDatum istekaSvrhaKompanija

Marketinški i ciljani oglašavački kolačići

Ovi kolačići upotrebljavaju se za praćenje navika i aktivnosti posjetitelja na našim web-mjestima. Pomoću njih može se izraditi profil pretraživanja i/ili povijesti pregledavanja za svakog posjetitelja. Mogu se prikupiti prepoznatljivi ili jedinstveni podaci koji nam omogućuju prikazivanje relevantnih/personaliziranih marketinških sadržaja. Osobne podatke ne pohranjujemo izravno, već one podatke koji jedinstveno identificiraju vaš preglednik i internetski uređaj, a upotrebljavamo ih za prikazivanje ciljanog oglašavanja i/ili dijeljenje tih podataka s trećim stranama u istu svrhu. Ako ne dopustite ove kolačiće, marketinški sadržaj i ciljano oglašavanje bit će manje personalizirani.