Kuki

Kami menggunakan kuki bagi meningkatkan pengalaman tapak anda, untuk menaksir penggunaan kandungan dan menyokong pemasaran perkhidmatan kami. Kami mahu benar-benar telus tentang kuki yang kami gunakan dan memudahkan pengawalannya seberapa boleh untuk anda.

Kuki kami diisih ke dalam lima kategori, yang diwakili oleh lima seksyen. Setiap seksyen akan menunjukkan suatu ringkasan, dan boleh dikembangkan untuk butiran lanjut.

Anda juga boleh memuat turun dokumen yang mengandungi butiran mengenai kesemua kuki kami gunakan.

Kuki yang diperlukan – 8 ditemui

Kuki ini penting untuk dijadikan operasi dasar laman web, menyokong kefungsian penting seperti bakul membeli-belah dan operasi teknikal laman web bagi memastikan ia berjalan sebagaimana yang anda jangkakan.

Nama kukiTempoh luputTujuanSyarikat

Kuki pengalaman tapak – 0 ditemui

Kuki ini digunakan untuk menyokong pengalaman anda pada tapak dan menyertakan opsyen pilihan pengguna, bantuan navigasi tapak, dll. Secara amnya, tiada data yang boleh dikenal pasti secara peribadi dikumpul bersama kuki jenis ini.

Kuki prestasi & operasi - 18 ditemui

Kuki ini digunakan di dalam pengurusan tapak dan membabitkan tinjauan pengguna, merekodkan bilangan pengunjung dan analitik web lain. Data terhad yang boleh dikenal pasti mungkin dikumpul.

Nama kukiTempoh luputTujuanSyarikat

Pemasaran kuki pengesanan tanpa nama silang tapak – 9 ditemui

Kuki ini digunakan untuk mengesan pengunjung di seluruh laman web kami. Ia boleh digunakan untuk membina profil carian dan/atau sejarah pelayaran bagi setiap pengunjung. Data yang boleh dikenal pasti atau unik mungkin dikumpul. Data tanpa nama boleh dikongsikan dengan pihak ketiga.

Nama kukiTempoh luputTujuanSyarikat