Piškotki

Piškotke uporabljamo, da izboljšamo vašo izkušnjo na strani, ocenimo uporabo vsebin in podpiramo trženje naših storitev. Glede piškotkov, ki jih uporabljamo želimo biti povsem odkriti, nadziranje piškotkov pa vam želimo kar se da olajšati.

Naši piškotki so razdeljeni v pet kategorij, ki jih predstavlja pet členov. Vsak člen vam prikaže povzetek, lahko pa ga raztegnete za več podrobnosti.

Prenesete lahko dokument, ki vsebuje podrobnosti o vseh piškotkih, ki jih uporabljamo.

Zahtevani piškotki - 32 najdeni

Ti piškotki so pomembni za osnovno delovanje spletne strani, saj omogočajo pomembne funkcije, kot nakupovalne košarice in tehnične postopke na spletni strani, da lahko ta deluje, kot si želite.

Ime piškotkaRok potečeNamenPodjetje

Piškotki uporabniški izkušnji na strani - 2 najdeni

Ti piškotki podpirajo vašo izkušnjo na strani in vsebujejo uporabniške možnosti, pomoč pri navigaciji na strani, itd. Splošnem te vrste piškotkov ne zbirajo osebnih podatkov.

Ime piškotkaRok potečeNamenPodjetje

Piškotki delovanja in zmogljivosti - 62 najdeni

Ti piškotki se uporabljajo pri upravljanju strani ter vsebujejo ankete strank, število obiskovalcev in druge spletne analitične podatke. Zberejo lahko omejeno količino osebnih podatkov.

Ime piškotkaRok potečeNamenPodjetje

Marketing, anonimni piškotki, ki sledijo stranem - 33 najdeni

Ti piškotki sledijo uporabnikom po naši spletni strani. Z njimi lahko ustvarimo profil zgodovine iskanja in/ali brskanja vseh naših obiskovalcev. Zberejo lahko osebne ali edinstvene informacije. Anonimne podatke lahko delimo s tujimi stranmi.

Ime piškotkaRok potečeNamenPodjetje

Marketing, napredni oglasni piškotki - 6 najdeni

Ti piškotki sledijo brskalnim navadam in aktivnostim. Te informacije uporabljamo zato, da vam lahko prikažemo primerno/personalizirano oglasno vsebino. Z uporabo teh vrst piškotkov lahko zberemo osebne informacije, ter jih uporabimo tako, da vam prikažemo prilagojene oglase in/ali delimo te podatke s tujimi stranmi v isti namen. Vsakršna aktivnost, ki je zabeležena prek teh piškotkov, se lahko proda tujim stranem.

Ime piškotkaRok potečeNamenPodjetje