Informasjonskapsler

Nettstedene våre bruker informasjonskapsler og tilsvarende sporingsteknologier til å forbedre nettstedsfunksjonalitet, til å analysere bruken av nettstedet, til å muliggjøre sosiale medier-funksjoner og til å hjelpe oss med markedsføringsarbeidet vårt. Målet vårt er å forbedre brukeropplevelsen for de som besøker nettstedene våre, som omfatter nettsteder som det kan tas tilgang til gjennom mobilapplikasjonene våre.

Strengt nødvendige informasjonskapsler

De strengt nødvendige informasjonskapslene hjelper med å gjøre et nettsted brukbart ved å muliggjøre grunnleggende funksjoner som sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere og kan ikke slås av i systemene våre. De plasseres vanligvis kun i respons på handlinger du gjør som utgjør en forespørsel om tjenester, som for eksempel å konfigurere personverninnstillinger, logge på eller sende inn skjemaer. Du vil kanskje være i stand til å avslå disse informasjonskapslene gjennom nettleseren din, men nødvendige deler av nettstedet vil da ikke fungere. Disse informasjonskapslene lagrer ikke personlig identifiserbar informasjon.

Navn på informasjonskapselUtløpsperiodeFormålSelskap

Funksjonelle informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å tilby forbedret funksjonalitet, bistå med personlig tilpasning av nettstedet, oppretteholde brukervalgte alternativer og hjelpemidler for navigering på nettstedet. De kan være plassert av oss eller tredjepartsleverandører hvis tjenester vi har lagt til sidene våre. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, kan det hende at noen eller alle disse tjenestene ikke kommer til å fungere riktig.

Navn på informasjonskapselUtløpsperiodeFormålSelskap

Ytelse- og operasjonelle informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene lar oss telle antall besøk og trafikk-kilder, utføre kundeundersøkelser og andre nettanalyser, slik at vi kan måle og forbedre ytelsen til nettstedet vårt. De hjelper oss med å vite hvilke sider som er mest og minst populære, og til å se hvordan besøkende beveger seg rundt på nettstedet. Informasjonen disse informasjonskapslene innhenter blir samlet, og i noen tilfeller kan det innhentes begrensede mengder identifiserbare data.

Navn på informasjonskapselUtløpsperiodeFormålSelskap

Informasjonskapsler for markedsføring og målrettet annonsering

Disse informasjonskapslene brukes til å spore våre besøkendes surfevaner og aktivitet på nettstedene våre. De kan brukes til å bygge opp en søke- og/eller surfeloggprofil for hver besøkende. Det kan innhentes identifiserbare eller unike data som gjør oss i stand til å vise deg relevant/personlig tilpasset markedsføringsinnhold. Vi lagrer ikke direkte personlig informasjon, men informasjon som på unikt vis identifiserer nettleseren og internettenheten din, og bruker dette til å vise målrettet annonsering og/eller dele data med tredjeparter for samme formål. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil du oppleve mindre personlig tilpasset markedsføringsinnhold og målrettet annonsering.

Navn på informasjonskapselUtløpsperiodeFormålSelskap