Informasjonskapsler som brukes på dette nettstedet

Nedenfor finner du en oversikt over informasjonskapslene som brukes på dette nettstedet. Du bør også sjekke andre AstraZeneca-nettsteder, siden bruken av informasjonskapsler kan variere.

Nødvendige informasjonskapsler - 16 funnet

Disse informasjonskapslene er viktige for nettstedets underliggende drift. De støtter viktige funksjoner, for eksempel handlekurver og nettstedets tekniske virkemåte, for å sikre at ytelsen blir slik du forventer.

Navn på informasjonskapselUtløpsperiodeFormålSelskap

Informasjonskapsler for nettstedsopplevelse - 0 funnet

Ved hjelp av disse informasjonskapslene husker nettstedet hvilke valg du har gjort (for eksempel språk eller region) og forbedrer og skreddersyr funksjonene. Vanligvis samles det ikke inn personopplysninger med denne typen informasjonskapsler.

Informasjonskapsler for ytelse og drift - 17 funnet

Disse informasjonskapslene brukes til å administrere nettstedet og omfatter kundeundersøkelser, registrering av antall besøkende og andre data for nettanalyse. Personopplysninger kan samles inn i begrenset omfang.

Navn på informasjonskapselUtløpsperiodeFormålSelskap

Informasjonskapsler for markedsføring, anonym sporing på tvers av nettsteder - 0 funnet

Disse informasjonskapslene brukes til å spore besøkende på tvers av nettstedene våre. De samler inn informasjon om hvordan de besøkende bruker et nettsted, for eksempel hvilke sider de besøker oftest, og om de får feilmeldinger fra nettsider. Disse informasjonskapslene kan brukes til å spore enkeltbesøkende på tvers av nettstedene våre. Dette gjøres ved å lagre en unik ID for den besøkende, slik at vedkommende kan identifiseres av nettstedene.